Printversie

LAARZENPAD

Afstand : 3,98 km

Startpunt

: Het startpunt zoals weergegeven is te benaderen door aan het eind van het Muggenbaantje, te Steenbergen, het loophek door te steken, in het verlengde van het baantje het weiland door te lopen, nogmaals een loophek door. Blijf tussen de bomen in het verlengde van het baantje doorlopen tot aan de Ligne rechts zie je een brug die je oversteekt. Aan de andere kant van het water rechtsaf de route volgen. Het muggenbaantje biedt weinig parkeergelegenheid, dus u kunt beter naar het officiële startpunt gaan daar is wel parkeergelegenheid.

Bewegwijzering

: Bewegwijzering aanwezig, kleine ronde blauwe bordjes met 2 witte laarsjes.

Parkeergelegenheid

: Aan het Muggenbaantje is geen parkeergelegenheid, hier en daar kan men de auto langs de kant van de weg zetten, maar houd rekening met het feit dat boeren er graag nog met hun tractor door willen kunnen, Bij het officiële startpunt van de wandelroute is wel voldoende parkeergelegenheid. Aan het einde van het Laageinde te Halsteren / Bergen op Zoom (volg het onverharde pad tot het einde; gps N51° 32. 928' E 4° 18.310').

Toegang

: Gehele jaar vrij toegankelijk.

Regels

: Er worden geen specifieke regels genoemd, maar gedraag u als gast.
Betreden is geheel op eigen risico.
Laat geen afval achter.
Laat gewassen en dieren met rust.
In de weilanden staan vaal nieuwsgierige koeien houd er rekening mee dat zij onvoorspelbaar kunnen reageren op bezoekers. Laat hen daarom met rust.

Mindervaliden

: Paden zijn ongeschikt voor rolstoelgebruikers. Het Halsters Laag is slecht toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Schoeisel

: De route kan zeer drassig zijn, daarom worden laarzen aangeraden.

Inleiding

onder constructie

Routekaart

Download hier de route in gpx-formaat

Routebeschrijving

onder constructie

Waar je langs komt

onder constructie

Fotoalbum

onder constructie